sunnuntai 16. elokuuta 2009

Pyöräilyä

Ei lähdetty mihinkään pidemmälle tänä kesänä pyöräileen, ilmat ei oikein sallinut.
Tehtiin kuitenkin pieniä reissuja, tässä hieman kuvia :)

no ei tästä reissusta tullut kuin kaksi kuvaa. Lähdettiin polkeen Tuulokseen äipäl, n.40km meiltä, ihan mukava päivä matka.

Tässä mie ite pysähdyspaikalla, tietenkin oma tuunaamat shortsit jalas.


Tämä ihana aita löytyi matkan varrelta, olihan sekin kuvattava :)Yhtenä päivänä tai oikeestaan oltiin melkein joka päivä jossain pyörillä (siis lomalla) mutta kuvia en ottanut kuin näistä, juu siis tehtiin retki Aulangolle tekosaarille, siellä ollaan aika useasti grillattu, on mukavan matkan päässä :)

Tässä ukkoni laittaa valkeeta, tuo kota on kyl hieno ja hyvät on tuulen suojat ;)


Tässä silta joka tuo tekosaarille.


...ja tässä silta joka vie kotapaikalta vielä yhteen saareen, missä on vielä yksi kota joka on suljettu, sitä saa vuokrata, oli muistaakseni ihan kohtuulliset hinnat vaikka synttäreitä yms. varten. (nuo sillat ovat kyl hienoi, tykkään muutenkin aina kuvata siltoja ;)


Meillä oli sitten kaverikin siellä, yksinäinen sorsa tuli siihen istua kököttään, oli kyl kesy ihan liian kesy, ihmiset ovat syöttäneet niin paljon, että on kesyyntynyt, se on väärin mielestäni, miettien talvea ja kuka sitä sitten syöttää.....


...no tämä oli ihan pakko kuvata, ensinnäkin juu makkarat paistuu, mutta tuo ritilä siis uskomatonta, tällaisessa paikassa missä turistit käyvät paljon, on tuollainen tulen polttama. Ritilät olivat niin ohuet, että ihmettelin etteivät ole menneet jo poikki.
Ukko sitten soitti kaupungille (puh. num. oli kodan seinässä hienosti kehyksissä) lupasivat tuoda uuden.
No kun tultiin toisena päivänä viikko sen jälkeen kun olimme soittaneet, oli sinne tuotu kummallinen irrallinen ritilä ja tuo hemmetin rikkinäinen ritilä oli edelleen siellä.... saas nähdä korjataanko koskaan...


Nämä kaikki kuvat ovat kamerakännykällä otettuja, eivät mitenkään niin tarkkoja kuin olisin halunnut :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...