torstai 23. heinäkuuta 2009

Lumen paraneminen

Pikku Lumen leikkauksesta on vain muisto jäljellä, arpi on jos nyt vois sanoo, että kaunis, parantunut tosi hyvin. Kauluria en pitänyt sen jälkeen kun oli täysin tolkuissaan ei olisi tarvinnut ollenkaan (ei meinaan nuollut haavaa juuri ollenkaan) mutta mistä sen olisin voinut tietää.
Bodya en sitten laittanut myöskään, annoin olla ihan ilman mitään.

meni siinä muutama päivä, että Lady ei enää sähissyt Lumelle, nyt nuuhkivat toinen toistaan ja leikkivät kuin ennen vanhaan, välillä Lady kyllä näyttää kuka on rouva talossa mutta tosi hellästi, tassulla kynnet piilossa vähän huitasee.

Lumi syö hyvin, sanotaan että leikkauksen jälkeen rupee lihoomaan no vielä ei näy merkkejä, tuo lumi kun on niin pieni kokoinen ja lääkärikin sanoi, että onpas pieni ikäisekseen.

meillä hyvä mieli, kun tuo kaikki on ohi:)


Mulla alkaa tänään loma, menen vielä iltaan ja sitten se alkaa, kaksi viikkoa kylläkin vaan ja palkaton, koska olen ollut niin vähän töis mut ei haittaa, pienellä budjetilla tässä mennään ja nautitaan vielä kesästä, kun sitä vielä jäljellä on :)

Pyöräreissua ei olla sen paremmin suunniteltu, riippuu niin ilmoista, että pystytäänkö lähteen, kyllä me johonkin lähetään muutamaksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...