perjantai 21. lokakuuta 2011

Syksyä

...Että tää on kauheeta tää pimeys ja tää on vasta alussa :(
Mitään ei jaksaisi tehdä, hyvä kun jaksaa töissä käydä. Mulla on joka syksy sama homma, väsyttää, masentaa ja sielun syövereissä kolkuttaa Joulu ja lahjojen teko, sekin stressaa, vaikka nautinkin käsitöistä, mutta jotenkin tuo pakko tehdä... saada valmiiksi ajoissa yää.... ei iske. Luovuus kun pääsee valloilleen, sillon sitä tekee ja luo mielinmäärin.
(Olisi paljon kaikkia uusia ideoita, mitä haluaisin kokeilla ja tehdä.)

Olis se hienoo, jos saisi sellaisen napin mistä painaa aina silloin, kun tuntuu että jotain tarttis saada valmiiksi, kun muuten ei huvittaisi.

Itseäni lohduttaen laitoin kynttilät palaan ja kylmän Long Drinkin naaman eteen, jalat sojotaen taivasta kohti, telkasta ihanaa hömppää katsellen, siinä sitten märehdin tämän illan ;)
Onneksi on vapaata pari päivää, saa nollattua suurinpiirtein kaikki. Minun työ-aikani on niin epäsäännööllistä, aamua ja iltaa sekaisin.

...Näin meitin mussukka Lady mammii lenpipaikallaan kirjahyllyn päällä :) vailla mitään huolia. Kyllä nuo kissat antavat voimaa. Kyllä me ollaan onnellisia, kun meillä on niin kiltit ja viisaat kissat, vaikka tuo meidän pikkuinen Lumi on pentueen heikoin, se ei kasva koskaan normaali kokiseksi kissaksi vaan jää suloiseksi pikku pennuksi, älyllisesti on kyllä sitten viisas, viisaampi kuin terve äitinsä Lady.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...