keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lumen leikkuu

Niin eilen sitten vietiin meitin pikkuinen leikkaukseen, operaatio kesti puoltoista tuntia.
Kotona neiti makasi puoli yhdestä - kolmeen, jolloin alkoi pikku hiljaa heräileen, kyllä oli Lumi tokkurassa, ei meinannut millään selvitä. Säälitti kun oli vielä kauluri päässä, minkä olivat lääkärissä laittaneet.
Oikeaa paikka ei tahtonut millään löytää missä olisi ollut hyvä nukkua, sänkyyn yritti ja en kerennyt apuun, niin ressukka tippui, onneksi ei käynyt kuinkaan, tarvi olla koko ajan lähellä, siinä se ilta sitten menikin vahtiessa.
Pissatkin tuli alle rehvelillä, kun yritti sängyn alla nukkua, minä sitten hellästi yritin pyyhkiä isompia pissoja pois hännästä ja jaloista, oksentanut ei kertaakaan, no me noudatimme lääkärin ohjeita ja emme antaneet ruokaa 12h, vettä kyllä sai juoda.
Kaulurin otin sitten pois illan suussa ja siitä ei mennyt kauaakaan kun jo mennä löntysteli ihan normaalisti, se kävi sitten äkkiä se horjumisen loppuminen, vaikka se kestikin n.5h kokonaisuudessaan.

Lady olikin sitten tosi ihmeissään ja sähisi pikkuiselle, se on jatkunut tähän päivään. Olen erottanut Lumen ja Ladyn eri huoneisiin, parempi niin kun Lumi vielä tuoksuu oudolle niin ei Lady sitä oikein hyväksy, mutta toivottavasti asia korjaantuu, koska olivat ennen leikkausta erottamattomat.

Pistin ukon nukkuun olkkariin Ladyn kans, että sen ei tarvi yksin nukkua, kun on tottuneet molemmat kissat meidän kans nukkuun, itse nukuin Lumen kans makkaris ja viereenhän se kömpi heti, vähän nuoli haavaa ja yritin sitten laittaa kaulurin, mutta kyllä se niin surkea oli ja yritti kaikin keinoin kauluria pois, katselin sitä jonkin aikaa ja sitten päätin että poishan tuo on otettava, ajattelin hankkia huomenna vauvan bodyn, on kuulemma hyvä. lumen haavassa ei ole ulkoisia tikkejä ainoastaan kudosteippi ja se poistetaan parin-kolmen päivän päästä jollei ole itsellään pudonnut, sit ajattelin laittaa sen bodyn, kun haavan päällä ei ole enää mitään.

Tänään olen seurannut sen nuolemisia ja aika hyvin on antanut haavan olla, yhden kerran vähän nuolaisi.

Vähän jännittää jättää se yksin pariksi tunniksi, kun menen töihin iltaan ja ukko tulee sitten vasta parin tunnin päästä, että kuinkahan haavan käy kun en ole vahtimassa, kauluria en enää laita jos ei ole ihan pakko.

itse kun olen sellainen stressaaja tyyppi niin stressain niin paljon tuosta että illalla ennen nukkumaan menoa mulla tuli oksu, ihan yöstä tuli tosi paha olo ja hyvä kun vessaan kerkesin, sen jälkeen kaikki oli ok.


Nämä kuvat ovat ennen leikkaamista.
Tässä äiti ja tytär viettämäs kissanpäiviä.


Tässä Lumi on löytänyt pahvilaatikon eteisetä ja pitihän sinnekkin mennä tutustuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...