sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Sunnuntai

päivät menee huristen niin että en ole tännekkään mitään saanut kirjoitetuksi, höh :(

Tänään sain vihdosta viimein aloitettua ikkunoiden pesun, makkarin ikkuna sai kyytiä, oli hyvä pestä kun on tämmöinen pilvinen ja viileä päivä, hirvittää vaan kun aurinko rupeaa paistaan, että minkälaiset skraadut ikkuihin on jäänyt, vaikka kuinka yrittää katsoo ei niitä kaikkia nää, kun vasta aurinkoisella säällä.

Pyörällä olen sitkeästi mennyt joka päivä töihin paitsi parina, kun on tullut vettä kaatamalla, olen joutunut turvautumaan linkkuun, no kyllä silti matkaa joutuu käveleen kun ei ihan pääse perille asti, täällä on lopetettu yksi linkkuvuoro jolla olisin päässyt lähemmäksi, höh :(

Kesälomareissua ollaan vähän suunniteltu: Maarianhamina tai Viro siis fillareilla. Ostettiin uusi teltta ja sitä pitäisi päästä kokeilemaan.
jos tulee huono kesä jotuu varmaan tekemään peinen reissun vaan, ei se ole nautittavaa jos joutuu satees polkeen, kokemuksesta tiedän se viime kesäinen reissu kun oli melkeimpä fiasko sateista johtuen.

Tämä loppupäivä meneekin sitten yhtä lahjaa tehdessä mistä en kerro enempää, koska kyseisen lahjan saaja kurkkii täällä aina välillä ja eihän se sitten ole mikään yllätys jos näkee mitä tulee samaan, laitan kyllä kuvaa toiseen blogiini kun lahja on matkassa.
Niin ja alkaa mulla pokeriturnauskin tuossa hetken päästä, että näin tämä ilta siiten meneekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...