torstai 23. lokakuuta 2008

Höpinää

Höpinää, niin jotain tännekkin täytyisi joskus kirjoitella, on vaan niin paljon kaikkea tekemistä(olevinaan). Tuo Joulu se tulee niin nopsasti että ihan hirvittää ja niin paljon täytyisi keretä tekeen, niin siis SAA tehdä, mitään ei ole pakko tehdä, sitä vaan aina jotenkin stressaa vaikka ei siis pitäisi, äsh mitä mä nyt höpisen, no tänään on tämmöinen höpinä päivä:)

Pyöräillyt olen edelleen ja hyvin tarkenee on ollut muutama tosi lämmin päivä niin tänään viimeksi, ihan hiki tuli, kun sotkin kaupunkiin, selkä märkänä paita kiinni liimautuneena, nenän alla valuva hikinoro, just minulla tietenkin villapaitaa ja pitkähihaista ja paksutakki niin ja lätsä....

No ei sitä lämmintä piisannut kuin ehkä tunti, takaisin kun sotkin niin jo kylmät väreet pitkin selkää ja kinttuja ja varsinkin käsiä paleli. Tää on kauheen vaikee aika pukee oikein, varsinkin niiden jotka kulkee pyörillä, aamulla saa olla jo villahousut ja iltapäivällä tarkenee aika vähillä vaatteilla, mutta RAKASTAN SYKSYÄ kuitenkin ihan niinkuin rakastan kaikkia vuodenaikoja.

Tulipas höpinää, jonnin joutavaa mutta helpotti kun jotain sai tähän vääntää, ei muuta kun hyvää yötä, huomenna jatkuu vaatteiden tuunaus niistä sitten toisessa blogissani jos nyt saan mitään aikaiseksi:)

(Sain kaverin tuohon tietokonepöydälle istui ja nyt tuijottaa millissä näyttöä, kiinnostaa hirveesti tuo hiiri ja kursori :)
Tässä vielä meitin pikkuinen yhdellä lempipaikoistaan sohvan nojalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...