keskiviikko 10. syyskuuta 2008

hiljainen hetki

Vihdoinkin on ulkona ihana ilma, pyörällä lähdin ukkoa vastaan töistä niinkuin teen usein. Päivällä meillä kävi äippä ja hänen miehensä, ei ollut kissat millään. pentu (lumi) nukkui sängyllämme ja Äiti kisu (lady) tuli heti vastaan ja kiehnäsi heti kummankin jaloissa ja sai tietenkin rapsutuksia ja kissan hyvää, minkä kyllä sitten jätti syömättä :)

On se jännä miten mieli muuttuu siis kissalla, eilen illalla kun olin syömässä keittiön pöydän ääressä metvursti leipää, tuli Lady siihen pöydälle ja suoraan minun leivältä yritti ottaa metvurstia no annoin tietenkin pienen palan ja kerjäsi lisää, no kun sitten tänä aamuna tein aamupalaa ja Lady siinä puski niin annoin pienen palan makkaraa niin ei enää kelvannutkaan, jännä homma :)
Ruokapuoli Ladylla on vähän niin ja näin, ei syö kun harvoja ja valittuja ruokia kaikkia en tietenkään vielä tiedä, kuiva raksut sitten kyllä menevät ja ainakin raaoista ruuvista jauheliha, munuaista ei kumpikaan synyt eikä kanaa, no tässä pikkuhiljaa katotaan mikä maistuu.

Lumi sitten syökin kaikkea mitä annetaan että ei ainakaan hukkaan mene ruuvat mitä ollaan ostettu.
Tuossa sain Lumen kavesiksi kun kaikki muut nukkuvat päikkäreitä tätä kirjoittaessani, yritti hieman hänkin näppäimillä näppäillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

...Kiitos kun kävit vierailulla blogissani ja kiitos myös kommentistasi...