sunnuntai 24. lokakuuta 2010

kylmää

kuinkahan sitä taas jaksaa tätä kylmyyttä, pipoo saa laittaa päähän ja villahousja jalkaan, pyörään vaihdettiin eteen nastarengas, taas saa ajaa varovasti ja hiljaa...

Tavi kuulemma tulee kylmemmäksi kuin edellinen, just joo, musta kun tuntu, että viime talvi oli tosi kylmä. Vanhemmat ihmiset sanovat, että me ollaan vaan totuttu leutoihin talviin, joskus muinoin oli kunnon talvia, niinhän se varmaan onkin :)


No näillä mennään :)

Tässä Lumen tassunnuolemis hommeli ;) korvakin meni nurinpäin...

maanantai 4. lokakuuta 2010

Jäi tekemättä

...kesä se meni menojaan, meidän niin piti lähteä johonkin pitemälle fillareilla, Viro oli mielessä, sitä jo suunniteltiin paljonkin, mutta puheeks jäi, oli kait sitten niin kuuma, et ei siitä olis mitään tullut siinä helteessä ja lomakin oli just sillon.

Hieman kyllä harmittaa, olis sitä ollut kiva lähteä johonkin kuin vaan täs nurkilla pyöriä :)
Käytiin me nyt kuitenkin Tuloksessa äitylillä fillareilla, mikä oli sitten kans reissu :)

Kolme kilsaa ennen määränpäätä mieheltäni katkesi pyörästä poljin aivan juuresta, lensi kaaressa isolle tielle, mihin oltiin juuri tultu ja olin just päässyt sanomaan, että mennään sit autoja vastaan (on turvallisempaa, kun näkee koska tulee rekka, se on ihan hirvee imu mikä niistä lähtee kun kohdalle sattuu kovas vauhdis). Eihän siinä muu auttanut, kuin soitettiin äitin mies hakemaan. Siinä se meidän pyöräretki sitten oli...

Edelleen kyllä joka päivä kuljen fillarilla töihin ja muutenkin pyöräillään paljon, ainakin siihen asti kun on lunta ja jäätä :)